top of page
david-kohler-VFRTXGw1VjU-unsplash.jpg

STUDIETUR

Lærerik reise for byggstudenter
Destinasjon er bestemt for Studieturen 2017!

 

Planleggingsgrppen har den gleden av å kunne melde at studieturen 2017 går til De Forente Arabiske Emirater! Påmeldte har fått tildelt plass, og byene som skal besøkes er blant annet Dubai og Abu Dhabi. Aktivitetene er fortsatt under planlegging, og vi er spente på å høre mer om studieturen 2017. 

Studieturen 2016

BIF IN JAPAN

Studieturen 2015

Etter flere år med vellykkede studieturer til utlandet – går tradisjonen videre til årets tredjeårs studenter. Den 13. januar reiser 25 elever og en professor fra byggingeniørstudiet til storbyene New Dehli og Mumbai i India.

 

Vi skal tilbringe en uke i hver by hvor målet for turen er å få en unik kombinasjon av byggfaglig læring, arkitektur og ingeniørkunst. Samtidig skal elevene få en bedre forståelse av byggkulturen i andre deler av verden.

 

Når vi reiser hjem til Norge den 27. Januar skal vi blant annet ha besøkt et universitet, byggeplass, flere skyskrapere, landemerker og bygninger som den verdenskjente Taj Mahal. Vi skal også på guidede turer, bedriftsbesøk, safari og andre aktiviteter med mål i kultur- og miljøforståelse.

 

Alle studentene vil ha en mulighet til å skrive en oppgave med valgfritt faglig tema fra studieturen - og få godkjent 5 studiepoeng for dette.
Vi ser frem til en fantastisk tur.

Studieturen 2014

BiF var veldig delaktig i arrangeringen og samarbeidet tett med Planleggingsgruppen ved byggingeniørene studietur vinteren 2013/2014.

 

Turen gikk til Kuala Lumpur, Shanghai, Singapore. Det var 30 påmeldte studenter.

 

Her besøkete studentene Petronas Twin Towers og Sri Mahamariamman i Kuala Lumpur og Marina Bay området i Shanghai.

 

Det var en god studie i hvordan byene har utviklet seg fra det tradisjonelle til dagens hypermoderne.samfunn.

Studieturen 2013

Vinteren 2012/2013 dro over 30 studenter fra UiS til Beijing og Shanghai.

 

På turen besøkte vi flere konstruksjoner både nye og gamle. Det var spennende å se og lære om hvordan og hvorfor de har den byggeskikken de har. Noen av turens høydepunkt var Den Forbudte By, Det  Himmelske Palass, Den Kinesiske Muren, Høyhastighetstoget mellom Beijing og Shanghai og flere av de moderne byggene i Shanghai.

bottom of page